Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Ultrahangos illóolaj párologtató és éjszakai fény

12.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVH35
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A Vivamax aroma párologtató és éjszakai fény segít otthonába csempészni a wellness életérzést! Szakaszos és folyamatos működés: a készülék két módban működtethető. A folyamatos párakibocsájtás (30 ml/óra) mellett lehetőség van szakaszos (15 ml/óra), 30 másodpercenkénti párakifúvással használni. Fény- és színterápia: a színek rotálhatók vagy tetszőlegesen választhatók. A funkció a párakibocsájtástól függetlenül önállóan is használható, akár éjszakai fényként is. 100 ml-es víztartály: intenzitás fokozattól függően a készülék egy feltöltéssel 3-6 órás működésre alkalmas. Aromaterápia: a készülék Vivamax illóolajok használatával segítheti a relaxációt és hozzájárulhat a nyugodt alváshoz. Műszaki adatok: Méret: 100*140 mm Súly: 200g Feszültség: 100-240 V Frekvencia: 50-60Hz Tápkábel hossza: 170 cm Teljesítmény: 12 W Tartálykapacitás: 100 ml Magasság: 14 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!