Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Ultrahangos illóolaj párologtató időzítővel és fényterápiával

15.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVH37V
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A Vivamax ultrahangos illóolaj párologtató segítségével otthona levegőjét illatossá és egészségesebbé varázsolhatja. Az ultrahangos porlasztási technológiával finom párát hozhatunk létre káros égéstermékek nélkül. A készülék fény- és színterápiás funkcióval is rendelkezik: összesen 7 féle szín közül választhatunk kedvünknek és hangulatunknak megfelelően. Termékjellemzők: Átlagosnál nagyobb víztartály (300 ml) – a készülék akár 8 órás folyamatos működésre is alkalmas Időzíthető működési idő: 1, 3 vagy 6 óra Folyamatos és szakaszos működésre is beállítható Három fokozatban szabályozható párakibocsájtás Maximum párakibocsájtás: max. 45 ml/óra Automatikus kikapcsolás üres tartály esetén 7 féle szín rotálható vagy tetszőlegesen választható A LED világítás ki is kapcsolható – csendes működésének köszönhetően éjszaka is használható 2 év garanciával! Sötét fa (venga) változatban is: GYVH37 ultrahangos illóolaj párologtató Műszaki adatok: Teljesítmény: 12 W Adapter: DC 24 V Feszültség: AC 240 V Párakibocsájtás: max. 45 ml/óra Vezeték hossza: 150 cm Magassága: kb. 12 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!