Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Tracon szén-monoxid érzékelő

19.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYETCO218
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Már azelőtt figyelmeztet, mielőtt észlelné a CO mérgezés bármelyik tünetét! Akár életet is menthet! Miért van szükség szén-monoxid érzékelő és riasztó készülékre? A halálos kimenetelű szén-monoxid mérgezések száma évről-évre nő. A GYETCO218 szén-monoxid érzékelő és riasztó készülék még az előtt figyelmezteti Önt, mielőtt észlelné a CO mérgezés bármelyik tünetét és egészsége károsodna. A kompakt méretű érzékelők segítségével a mérgező, színtelen és szagtalan szén-monoxid gáz jelenléte mutatható ki a lakások levegőjében. A szén-monoxid a tökéletlen égés eredményeképpen juthat a meghibásodott fűtőberendezésből a laktérbe akár halálos, fulladásos balesetet is okozva. Az érzékelő 4 lépcsőben fény-és hangjelzéssel riaszt, ha a gáz koncentrációja egy beállított értéket átlép, így védve a lakásban tartózkodók egészségét. Digitális CO szint kijelzés Intelligens „Multi-Smart” szenzor hosszú élettartammal Riasztás: hanggal és fénnyel egyidejűleg Nagy érzékenységű szenzor, precíz mérési technika Riasztás hangereje: ≥ 85dB Riasztás-teszt üzemmód Biztonsági elemzáró fedél (elem: 3 db AA alkáli elem) Érzékelő típusa: elektrokémiai szénmonoxid riasztó érzékelő Készülék-élettartam végének kijelzése A termékben található kémiai cella élettartama az első elem behelyezéskor indul, várható ideje 10 év. A kijelzőn a CO szinten kívül az élettartam vége is kijelzésre kerül figyelmeztető hangjelzés mellett. A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága a megfelelő vizsgálati eredményekre való tekintettel a CO218A Tracon cikkszámú elemes táplálású szénmonoxid érzékelőt felvette a megfelelő termékek listájára. Az említett lista közvetlenül megtekinthető az alábbi linkre kattintva: https://katasztrofavedelem.hu/application/uploads/documents/2021-10/76488.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!