Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

CH330 felkaros vérnyomásmérő

18.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYCH330
Elérhetőség: 500 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

GYCH330 CITIZEN AUTOMATA FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRŐ 5 ÉV GARANCIA - Japán precizitás Megbízható minőségű egygombos vérnyomásmérő, ami a mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti. Digitális kijelzője az átlagosnál nagyobb méretű, a számok nagyok és jól láthatóak, így az idősebb korosztály tagjai számára is könnyen olvashatóak. A készülék az utolsó 3 mérést átlagolja, és 60 memóriás tárhelyében eltárolja a mért eredményeket. Különleges intelligens felpumpálásának köszönhetően a mandzsetta érzékeli a méréshez szükséges nyomást, így nem szorítja el a szükségesnél jobban a felkart. Az ún. fuzzy logic technológia már mérés közben lehetővé teszi a vérnyomás meghatározását, így a felpumpálás nem lesz túlzott mértékű és kellemetlen, mivel csak 20 mmHg-vel lépi túl a szisztolés értéket. A készülék kijelzi a szabálytalan szívritmust, valamint érzékeli a mérés közbeni történő elmozdulást is, így megakadályozza, hogy pontatlan eredményt kapjunk a mérés során. Használat után pedig automatikusan kikapcsol. Termékjellemzők: Könnyen olvasható, szemléletes kijelző (2 cm-es számok) Kompakt méret - praktikus, könnyen kezelhető és tárolható Szabálytalan szívritmus kijelzése Mérés közbeni elmozdulás érzékelése Intelligens felpumpálás (fuzzy logic technológia) Dátum és időkijelzés Egygombos vezérlés WHO skála szerinti eredményértékelés Automatikus felpumpálás és extra gyors leeresztés 60 memória tárhely - pl. egy hónapon keresztül napi két mérési eredmény tárolására alkalmas Az adatokat dátum és mérési időponttal együtt tárolja a memóriában Utolsó 3 mérés átlagának kiszámítása Automatikus kikapcsolás 3 perc elteltével Normál méretű mandzsetta (22-32 cm) Opcionális AC adapter használat (külön vásárolható a GYCH-AC cikkszámon) Műszaki adatok: Energiaforrás: 4 db AAA ceruzaelem (tartozék, de csak bemutató célra) Névleges feszültség: DV 6V A termék mérete: kb. 11 x 5 x 10 cm Kijelző mérete: 47 mm x 66 mm Elem élettartam: kb. 300 mérés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!