Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

WC magasító fedéllel

11.062 Ft
Kapható választék:
magasság:
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: wc mag fed
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Ennek a WC-magasító használatával az ülésmagasság kb. 10 cm-rel növelhető. A fürdőszoba kompletté tételéhez ajánljuk Easy-Clip fantázianevű WC magasítónkat, mely ellentétben a korábbi kivetelű magasítókkal, olyan stabilan támaszkodik a WC-csészére, mint a felcsavarozott magasítók, egyszersmind ez a rögzítés egyszerű mozdulattal oldható és a magasító leemelhető tisztításnál vagy, ha olyan személy használja a WC-t, akinek erre nincs szüksége.
Tetővel szerelten szállítjuk. A legkülönfélébb kagylókra rögzíthető, melyeknek legalább 21 x 27 cm-es ovális nyílása van. Magassága 10 cm, teljes súlya kb. 1,3 kg. Felülete ergonómikusan kialakított, a magasító elcsúszás ellen biztosított, biztonságosan használható. Jól tisztítható, mert nincs rajta egyetlen rejtett zug sem, és minden sarka lekerekített.
.
MŰSZAKI ADATOK:
Cikkszám. 3011522/3011532
Teljes szélesség: 38 (csavarozás nélkül) cm
Teljes magasság: 10 cm
Ülésmélység: 43 cm
Nyílás [cm]: 21,5 x 27 cm
Rögzítési szélesség: 32,5 - 40,5 cm
Súlya: 1,3 kg
Terhelhetőség: 150 kg
Szín: fehér
Anyag: Műanyag
BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK:
• A terméket csak a rendeltetési céljának megfelelően használja (ne alkalmazza, pl. lépcsőként!)
• Maximálisan 150 kg-mal terhelje a berendezést!
• Fali rögzítésű csészénél ügyeljen a csésze terhelhetőségére!
• Ügyeljen arra, hogy a magasító biztonságosan illeszkedjen!
• A támaszkodó elemeknek és az ülőke peremének szappan és tusfürdő mentesnek kell lennie a csúszásveszély elkerülése érdekében!
• Minden használat előtt szemrevételezéssel ellenőrizze a külső sérüléseket! Ne használja, ha sérült!
• Ne tegye ki az eszközt 85 Celsius foknál magasabb hőmérsékletnek!
• A gyártó a termékfelelősség körében sem felel olyan veszély- és károkozásért, melyek felügyelet nélküli gyermekekkel történhetnek a termék használata kapcsán.
• A termék teljesíti a 93/42/EWG orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírásait és megfelel a 16/2006 (III. 27.) EüM. rendeletnek. Az EüM Orvostechnikai Hivatalánál 35202/2001 számon regisztrált.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek