Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Vízlágyító kapszula Winix L500-as párásítóhoz (4db)

6.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYWVK
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Lágyítsa a vizet vízlágyító kapszulával, hogy megőrizze Winix L500-as párásító készüléke élettartamát! Termékjellemzők: Csökkenti a vízkeménységet okozó ásványok koncentrációját a vízben, illetve a vízkőlerakódást a készülék belsejében. Továbbá jelentősen csökkenti a párásítás után a bútorokon megjelenő fehér porszerű lepedéket. Ha a vízkeménység komolyabb gondot okoz, akkor érdemes desztillált vizet használni a párásítás során. 1 feltöltött víztartály átlagos (napi 4-6 óra 300ml/órás intenzitáson) használatot feltételezve kb. 3-5 napig tarthat ki. 1 kapszula (vízminőség függvényében) kb. 5-10 feltöltésre elegendő a gyártói ajánlás szerint. A csomag tartalma: 4 db kapszula Soha ne használjon vízlágyító adalékanyagot párásításkor!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!