Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Tüskés masszírozó labda 9 cm (zöld)

1.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVTMLZ
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Fitnesz és rehabilitációs célokra, akár bemelegítéshez vagy nyújtáshoz! A Vivamax Masszírozó labda tüskés felületének köszönhetően alkalmas a testünk bármely területének masszírozására. Használja a fitnesz és rehabilitációs fascia eszközt az izomfájdalmak enyhítésére, edzés előtti bemelegítéshez, edzés és a gyakorlatok utáni nyújtáshoz! Saját testsúlyának felhasználásával képes az izomcsomókat és görcsöket kimasszírozni. Serkenti a vérkeringését, ezáltal hatékonyan hozzájárul az izmok ellazításához. Hogyan használja a tüksés masszírozó labdát? Helyezze rá testsúlyát a labdára ülve, fekve, vagy kezével nyomja rá az érintett területre és óvatosan kezdje meg a masszírozást. Műszaki adatok: Labda mérete: 9 cm Anyaga: 100% PVC Súlya: 50 g Labda színe: Zöld

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!