Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Plazma légtisztító pollenszűrővel

25.290 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYPA600
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Csökkentse a megbetegedések valószínűségét tiszta levegő biztosításával! A készüléket 18-20m² körüli lakóhelyiségek (konyha, szoba, iroda) levegőjének tisztítására, dohányfüst és kellemetlen szagok kiszűrésére fejlesztették ki. Egy lakás valamennyi helyiségében mikrobák milliói élnek, melyek jó része egészségre ártalmas, így felelősek lehetnek betegségeink kialakulásáért. A készülék magas hatékonysággal semlegesíti a helyiségben lévő kellemetlen szagokat, az egészségre káros cigarettafüstöt, port, polleneket, baktériumokat, vírusokat es más allergén anyagokat. A készülék tisztítómechanizmusa, olyan finom szemcséjű szennyező anyagok esetében is hatékony melyeket egy normál szűrő nem tud kiszűrni.  

A készülék tulajdonságai:

Háromlépcsős tisztítási mechanizmus:

- HEPA szűrő: A 0,3 nagyságú mikro szennyeződések kiszűrése

- Aktív szénszűrő: gázok, füst és kellemetlen szagok semlegesítése

- Plazmagenerátor: vírusok baktériumok gombák semlegesítése

- 2 fokozatú ventillátor, csendes működés

- 20 m2-es helyiségbe ajánlott!

 


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!