Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Oxigén koncentrátor

220.000 Ft
Cikkszám: DMH2
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

Az oxigén koncentrátor használatával tiszta oxigént juttatunk a szervezünkbe. Mikor javasolt a használata: légzési nehézségek, keringési zavarok, szívbetegségek, tüdőbetegségek(asztma),daganatos megbetegedések, immungyengeség, autoimmun betegségek, krónikus fejfájás, migrén, kimerültség, fáradékonyság, koncentráció, alvási, memóriazavarok megléte esetén. Az oxigén generátor a nyomáscsillapító adszorpció elvét alkalmazza, amely képes az oxigént, a nitrogént és az egyéb gázokat a levegőből kiválasztani. Normál hőmérsékleten, amint az áram csatlakoztatva van, az oxigén folyamatosan kiválasztható a levegőből. Az oxigént a berendezés tiszta fizikai módszerrel állítja elő. A koncentrátor működése közben nincs hatással a beltéri levegő oxigénszázalékára. A készülékben található nitrogén molekulaszűrő  alkalmas arra, hogy szűrje a  levegőből a nitrogént ezáltal magas, 90% feletti O2-t állít elő.  A víz  dúsítja a kibocsájtott O2-t, ezáltal nem szárad ki a nyálkahártya. Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. Szerencsére az orvostudománynak van néhány eszköze, melyek segíthetnek a pandémia idején. Az oxigén generátor értékes eszköz lehet, tiszta oxigénellátás akár az otthonunkban is. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk biztosítására nyújthat segítséget az oxigén koncentrátor.  

  • típusa: oxigén generátor/otthoni felhasználás, hordozható • extra: nyomás hiba, túlmelegedés, áramkimaradás riasztás • egyéb funkció: Spo2 érzékelés, időzítési funkció • visszajelzést ad: igen, jelzi az oxigén nyomását •tartály: 2dl • kapacitás: 90% feletti tisztaságú oxigén • kijelző: digitális LED kijelző • besorolása: orvostechnikai eszköz • kinek ajánlott?: légzési nehézségek, keringési zavarok, szívbetegségek, tüdőbetegségek(asztma),daganatos megbetegedések, immungyengeség, autoimmun betegségek, krónikus fejfájás, migrén, kimerültség, fáradékonyság, koncentráció, alvási, memóriazavarok • töltése: elektromos tápkábel
Alacsony súlya végett akár hordozható is. Csomag tartalma: 1 db oxigén generátor, oxigén maszk, oxigén headset, orrkanül, szilikoncső,  használati utasítás, jótállási jegy Használati feltételek 1.Környezeti hőmérséklet: 10℃-40℃
  1. Relatív páratartalom: 30%-75% 3. Légnyomás: 700 hPa-1060 hPa
3.Ne legyen a közelben korrozív gáz és erős mágneses mező.   Műszaki paraméterek: A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!