Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kompresszoros inhalátor

16.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYA1600
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Kompresszoros inhalátor - a légúti megbetegedések hatékonyabb kezelésére A kompresszoros inhalátor olyan légzőszervi megbetegedések kezelésére használható, ahol a terápia során aeroszolos gyógyszeres kezelésre lehet szükség, úgy, mint számos asztmatikus jellegű megbetegedés, allergia vagy hörghurut. A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. A készülék gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosít minden korosztály számára. Számos előnye közül kiemelendő, hogy az inhaláció során a terápiás szer csak a célzott területre jut el, gyorsabban fejti ki hatását, így alacsonyabb dózis is hatékony és hosszabb ideig fejti ki a hatását. Ideális megoldás gyermekek számára is, illetve azoknak, akik légúti megbetegedésben, asztmában szenvednek. Továbbá megoldást jelenthet tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére. A termék egészségpénztárra elszámolható. Termékjellemzők: Olasz formatervezés Szakaszos működés: 20 perc működés után 40 perc kikapcsolt állapot javasolt Az átlagos kompresszoros inhalátoroknál halkabb működés Zajszint: <63 dBA Állítható szemcseméret: min. 1,5 µm, max. 5 µm ( 5 MMAD) Maximum levegőáramlás: 13-17 l/perc Forgódugattyús kompresszor, kenőanyag mentes Működési környezet: hőmérséklet: 5-40 oC, relatív páratartalom: 15-93%, légnyomás: 700 hPa-1060 hPa Súly: 1,25 kg A termék mérete: 15 x 15 x 9,5 cm Névleges feszültség: 230 V (50 Hz) 2 év garancia! A jótállási jegy letölthető INNEN. A vásárlást igazoló bizonylattal együtt érvényes. Tartozékok: Felnőtt illetve gyerek maszk Vezeték Gyógyszeradagoló Orrszonda Szájcsutora Szűrő További tartozékok vásárolhatók hozzá az alábbi cikkszámokon: GYA430GY - gyógyszeradagoló GYA430T - tartozék szett (felnőtt maszk, gyerek maszk, rugalmas cső, szájcsutora, orrszonda) GYA430SZ - 2 db szűrő Figyelmeztetés! A szűrőt 30 óra használat után vagy erőteljesebb elszíneződés esetén javasolt cserélni. Átlagos élettartam: kb. 2500 kezelés, kezelésenként 8 perccel számolva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!