Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kompressziós zokni, 70 DEN, 2-es méret (fekete)

3.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYEKUF2
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A Veera kompressziós férfi zoknik kiváló minőségű orvostechnikai eszközök, melyek elsősorban a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. A férfi zoknik gondosan kalibrált kompressziója javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és a nehéz láb érzést. A férfi zoknik klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású Meryl Skinlife anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá és különlegesebbé. Termékjellemzők: Orvostechnikai eszköz Antibakteriális hatás Precíz kompressziós zónák Anatómiailag fejlesztett kötési technika Megerősített sarok- és lábujj rész Hosszan tartó könnyed érzés a lábaknak! Ezüst ionokkal dúsított szövet-technológia a hosszan tartó frissesség és higiénia érdekében! A megerősített sarokrész elősegíti, hogy a megfelelő kompresszió a megfelelő helyre kerüljön. Kompresszió erőssége: 13-17 Hgmm Ajánljuk: ülő- és állómunkát végzőknek egyaránt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!