Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

iHealth Track Okos vérnyomásmérő

17.490 Ft
Cikkszám: KN-550BT
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

iHealth Track smart Bluetooth vérnyomásmérőAz iHealth Track  felkaros vérnyomásmérő iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. Az iHealth vérnyomásmérő ugyanúgy működik, mint egy hagyományos modell. A vérnyomásmérőt úgy tervezték, hogy okostelefonnal vagy anélkül is lehessen használni. Az iHealth Track a vérnyomást, a szívfrekvenciát méri, és észleli a szívritmuszavart. Eredményeit megnézheti  közvetlenül a kijelzőn keresztül, amely színe  a mért eredmény függvényében lehet Zöld, Narancssárga vagy Piros. Ez a színkód jelölik azon  sávot, amelyek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásai szerint az egészséges vagy már veszélyes tartományba esnek.EXTRA: védelmi funkcióA magyar nyelvű applikációt egyszeri alkalommal megoszthatod a hozzátartozóddal, szakorvosoddal, kinek lehetősége van a nap bármely szakaszában betekintést nyerni akár 100 km távolról is a mért értékeidre. Érezd magad biztonságban az iHealth View készülék segítségével.Okoseszköz nélkül az iHealth Track képes akár 60 mérést is elmenteni, mielőtt szinkronizálja a készüléket. Ha készen áll, csak kattintania kell és az adatokat rögtön az iHealth MyVitals mobil alkalmazásra továbbítja a készülék. Különlegessége, hogy az iOS és Android eszközre telepített “iHealth MyVitals” programmal szinkronizálható, amellyel a méréseket át lehet tölteni a telefonunkra vagy akár az applikációt megoszthatjuk hozzátartozóval, szakorvossal, aki minden nap nyomon követheti a mért értékeid. Csupán egy egyszeri megosztás! 

  • A mérést a tépőzárás karpánt bújtatott karral végezhetjük el
  • 4db AAA elemről üzemel
  • Mérési mód: Oszcillometrikus mód, automata felfújás és mérés
  • Mandzsetta körméret: 22 – 42c
  • Pulzusszám tartomány: 40-180 ütés/perc; pontosság: ±5%
  • Adatkapcsolat Bluetooth
Csomag tartalma: 1 db iHealth Track vérnyomásmérő készülékutazó tok/tasak4 db AAA elemhasználati utasításjótállási jegy 
NéviHealth Track
CikkszámKN 550 BT
Cég nemzetiségeUSA
Típusaautomata, manuális és okos felkaros vérnyomásmérő
Extrasmart funkció
Mért értékekvérnyomás, aritmiai, pulzus
Visszajelzést adigen
Felhasználók száma1/végtelen
Memória tárhely99/végtelen
Applikációval rendelkezikigen
Applikáció nyelvemagyar
Mandzsetta mérete22-42 cm
Mandzsetta kompatibilitásigen
AdattovábbításBluetooth
Klinikailag validáltigen
Kinek ajánlott?minden korosztály
Töltéseelem
A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.https://www.youtube.com/watch?v=Ip4o3I293OIhttps://www.youtube.com/watch?v=_lZ8jQZUKXQ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!