Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

GerincDoktor “Pro” hátnyújtó pad

9.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVGD2
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Gerincnyújtó pad csigolyakímélő borítással és intenzív akupresszúrás masszázzsal Több funkciós termék: a hátunk védelméért használható a hát megtámasztására, illetve a szék támlájához illesztve háttmaszként szolgálhat segítve a helyes és ergonomikus ülés pozíció felvételét. A földre helyezve hátizmaink nyújtására is használhatjuk. Napi 5 perces használata segíthet: A hátfájás megelőzésében, illetve csökkentésében A helyes testtartás kialakításában A gerinc természetes görbületeinek visszaállításában A hátizmok és a vállízületek rugalmasságának visszaállításában Termékjellemzők: A hátnyújtó pad kb. 39 cm hosszú, és íve 3 fokozatban állítható A legkisebb fokozaton a nyújtópad íve 7,5 cm-re van a padlótól, míg a legmagasabb fokozaton 12,5 cm-re Széles és rugalmas fekvőfelület Masszázstüskéknek köszönhetően intenzív akupresszúrás masszázst nyújt Hogyan használjuk a hátnyújtópadot? Állítsa a hátnyújtó padot a kívánt pozícióba. Üljön a hátnyújtó elé hátával a hátnyújtó felé fordulva. Lassan feküdjön rá a hátnyújtó padra behajlított térdekkel. A hátnyújtó szélesebbik vége a gerinc alsó részéhez kell, hogy közel essen, ezzel is segítve az Ön hátának ágyéki szakaszának megtámasztását. Próbálja meg a gerincét a hátnyújtó közepébe illeszteni. Kényelmesebbé teheti vele a nyújtást. Tipp: A feje alá tehet párnát a kényelmesebb fekvés érdekében! Gyakorlat befejezése: Gördüljön át egyik oldalára, és gördüljön le a hátnyújtóról. Üljön fel fokozatosan, és pihenjen legalább 30 másodpercig, mielőtt feláll. További részletes útmutatót a hátnyújtó pad használatára vonatkozóan a készülék leírásában talál. Mindig figyeljen fizikai állapotára, fokozatosan szokjon hozzá a GerincDoktor Pro hátnyújtó használatához. Mindig válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb testhelyzetet! Naponta maximum kétszer használja a nyújtót. A hátnyújtó pad rendszeres használata előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét! Kiknek nem ajánljuk a használatát? Az alábbi betegségek és tünetek esetén ellenjavallt a hátnyújtó pad használata: Spondylosis oszteoporózis ízületi gyulladás csigolyacsuszamlás különböző gerinc elváltozások tumorok akut törések

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!