Menü

Fittkomfort tartásjavító gyógy-ülőpárna

Ár:
4.590 Ft

Üljön fitten és egészségesen!

Cikkszám: GYVA03
Elérhetőség: 5 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A mozgásszegény életmód és helytelen test- és „ülőtartás” számos kellemetlen egészségügyi probléma okozója lehet. A terméket ezen tünetek enyhítésére, illetve megelőzésre és egészségmegőrzésre fejlesztették ki.

Termékjellemzők
 

• Ergonómikus ék alak a hát és derék egészségéért


• Speciális kivágása tehermentesíti a farokcsontot


• Kiváló eszköz megelőzésre és a kellemetlen tünetek enyhítésére


• Ajánljuk ülőmunkát végzőknek, diákoknak

 

Az ülő testtartás a gerinc számára igen megterhelő. A csigolyákra és a porckorongokra ható nyomóerő lényegesen nagyobb, mint álló helyzetben és ez veszélyeztető tényező a gerincpanaszok kialakulása szempontjából. Éppen ezért arra kell törekedni, hogy az ülőhelyzet során testtartásunk a lehető legkedvezőbb legyen: „egyenes háttal” üljünk.

Ülés közben azonban hajlamosak vagyunk a gerinc előre hajlítására, a „kerek háttal” való ülésre, ami a csigolyák és a közöttük levő porckorongok terhelését tovább fokozza.

A használatban levő legtöbb irodai szék és ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes ülőtartást elősegítenék. Éppen ezért kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők.

Kiemelten ebbe a kategóriába tartoznak azok, akik hosszú órákat töltenek számítógép előtt!

Mit tehetünk a helyes ülőtartás elősegítéséért, gerincünk egészségéért? Aktív ülésnél használjuk az ALVITAL megelőző és gyógyító hatású speciális ülőpárnát!


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!