Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Felfújható nyaktámasz

6.490 Ft 5.990 Ft
8%
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVFNYT
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Felfújható nyaktámasz a nyaki izmok tehermentesítésére, a nyaki szakasz nyújtására! Termékjellemzők: Nyújtja a nyaki gerincszakaszt, így segíthet megelőzni a görcsös nyak- és vállizmokból eredő fejfájást. Rendszeres használatával a test megtanítható az optimális tartásra. Segítheti a sérülések utáni rehabilitációt is. Három légzsákból álló nyaktámasz. Egyéni igényekre megfelelő méretre pumpálható. A megtámasztás és nyújtás erőssége igény szerint szabályozható. A kézipumpa segítségével gyorsan felfújható és a leeresztő szelep segítségével bármikor egyszerűen leengedhető. Két tépőzárral ellátott szalag használatával a nyaktámasz rögzíthető, illetve a hatás is fokozható. A kívánt hatás érdekében viselje naponta néhány alkalommal, alkalmanként 20-30 percig. Anyaga: poliészter, PVC Mosási útmutató: enyhén mosószeres vízzel, kézzel tisztítható A termék nem minősül orvostechnikai eszköznek, hatására és használatára vonatkozóan vizsgálatok nem készültek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!