Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Deluxe Mágneses talpbetét (38)

1.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVFMPT38
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A Deluxe mágneses talpbetét magas sarokperemmel és kifejezetten rugalmas, puha talppal szolgálja a láb kényelmét és az ízületek védelmét. A nagy erősségű, egyenként 880 Gauss-os mágnesek a talp fontosabb akupunktúrás pontjainak stimulálásával fejtik ki jótékony hatásukat. Termékjellemzők: 2x11 db nagy méretű mágnes (egyenként 880 Gauss erősségű) Akupresszúrás masszázs Emelt sarokperem Rugalmas, puha talp Jó légáteresztés és nedvszívóképesség Ízületek tehermentesítése Méretek: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 Anyaga: HI-POLY Tisztítása: rendszeres szellőztetés javasolt, vizes szivaccsal áttörölhető Használata: egész napos folyamatos viseletre alkalmas. Bőrirritáció esetén nem javasolt a használata. Figyelmeztetés: várandós hölgyek és szívritmus-szabályzóval rendelkező személyek ne használják a terméket! A termék nem minősül orvostechnikai eszköznek, használatára vonatkozó klinikai vizsgálatok nem készültek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!