Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

CheckMe Lite / EKG készülék

105.870 Ft
Cikkszám: VL
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

Viatom CheckMe Lite - öndiagnosztikai készülék A Viatom CheckMe Lite egészségmonitor egy olyan innovatív eszköz, melynek segítségével bárhol és bármikor ellenőrizhetjük egészségügyi állapotunkat. Támogatja az EKG, az Spo2 (véroxigénszint) kábel nélküli mérés lehetőségével. A napi ellenőrzés funkció mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. Tekintettel arra, hogy a készülék egy névjegykártya méretének felel meg, a zsebben hordva akár napközben az utcán, munkahelyén vagy  sportolás alatt is komfort érzetet kelt felhasználójának orvos jelenléte nélkül. Led és színes kijelzője valamint az audio hanghatás könnyű kezelhetőséget biztosít bárki számára. A napi kontroll alkalmával visszajelez a készülék a mért értékek állapotáról  mosoly vagy szomorú jel formájában. A CheckMe Lite klinikailag validált, orvostechnikai eszköz, professzionális EKG algoritmussal rendelkezik (500 Hz-es széles sávú frekvencia), amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intervallumról. Ezek az adatok nem feltétlenül a lakossági felhasználás során érdekesek, sokkal inkább az orvosok, egészségügyi végzettséggel rendelkezők számára fontosak az esetleges kóros elváltozások felismerése, diagnózis felállítása során. Oximéter: A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

  • 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték
  • 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás
  • 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk a kezelő orvos felkeresését, tájékoztatását
A légzési nehézség, tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék. A Viatom checkMe puha és kényelmes SpO2 érzékelője 20 másodperc alatt képes a vér oxigéntelítettségét  %-os formában megjeleníteni. A VIATOM által megalkotott Bluetooth kapcsolattal rendelkező készülékkel kövesse nyomon saját vagy hozzátartozója véroxigén szintjét applikáción keresztül. Emlékeztető: ébresztő, napi ellenőrzés, gyógyszer, napi jegyzet Mi lesz az adatokkal? Az adatokat a memória korlátolt ideig/mennyiség erejéig tárolja, de azonnali mentés segítségével továbbíthatja okos telefonjára vagy asztali számítógépére, mely lehetőség nyújt több hónapra visszamenő adatok/mérések visszanézésére vagy orvosának, hozzátartozóinak továbbítására. • típusa: öndiagnosztikai készülék /otthoni felhasználás • extra: smart funkció, napi kontroll 30 msp alatt, LCD kijelző • mért értékek: EKG/QRS/PI, pulzus, véroxigénszint • visszajelzést ad: igen ( smile ikon formájában), szívritmus zavar, • felhasználók száma: 1 • memória tárhely: végtelen • applikációval rendelkezik: igen • készülék menü rendszerének nyelve: magyar • adattovábbítás: Bluetooth • besorolása: orvostechnikai eszköz • kinek ajánlott?: otthoni felhasználásra minden korosztály, egészségügyi dolgozók • töltése: USB A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk  keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!