Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Antibakteriális vízkezelő filter párásító készülékbe

1.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVAG10
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Antibakteriális kerámiagolyók párásítókba és illóolaj párologtatókba Tegyen az egészséges levegőért: semlegesítse a párásítás során a beltéri levegőbe jutó részecskéket! Speciális antibakteriális hatású kerámia golyók, melyek célja, hogy semlegesítsék az esetlegesen a vízben található mikroorganizmusokat. Az antibakteriális vízkezelő golyók SGS tanúsítvánnyal rendelkeznek. A filterben található vízkezelő golyók H+ ezüst-ion tartalmú, KDF-55 E bevonattal rendelkező kerámiagolyók, melyek 99%-os hatékonysággal semlegesítik a kártékony mikroorganizmusokat. KDF 55 bevonat: szabadalmaztatott víztisztítási anyag és egyúttal egy NSF minősítéssel rendelkező (ivóvíz tisztítására vonatkozó standard előírásoknak is megfelelő) folyadékkezelési eljárás. Technikai adatok: 1 filter 10 gr antibakteriális golyót tartalmaz Az antibakteriális vízkezelő golyók hatóideje: min. 6 hónap 10 gr antibakteriális kerámiagolyó 2 l víz tisztántartására alkalmas. A vízkezelő filter használata: Helyezze az antibakteriális hatású, ezüst-ion tartalmú golyókat tartalmazó filtert a párásító vagy párologtató víztartályába. Üzemelje be a készülékét a használati-kezelési útmutatóban leírtak szerint. A víztartály tisztításának idejére vegye ki a filtert a vízből, tisztítsa meg a víztartályt a használati útmutatóban részletezett módon, majd a frissen betöltött vízbe helyezze vissza a vízkezelő filtert. Figyelmeztetések: A párásító szűrőjének cseréjére szükség lehet. Ennek gyakorisága függ a használat intenzitásától. Ezzel kapcsolatban mindig kövesse a készüléke használati útmutatójában leírtakat. A víztartály rendszeres, 2-3 naponta történő tisztítása szükséges lehet. Kövesse a használati és kezelési útmutatóban leírtakat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!