Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Antibakteriális szűrőbetét GYVH200 ultrahangos párásítóhoz

2.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVH200SZ
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Antibakteriális hatású szűrőbetét ultrahangos párásítóhoz A filter 99%-os hatékonysággal semlegesíti a kártékony mikroorganizmusokat és így hozzájárul a lakás egészséges levegőjének kialakításához. Hatóságilag jóváhagyott antibakteriális vízkezelési technológia a kórokozók levegőbe kerülésének megakadályozására! Kompatibilis készülékek: GYVH20, GYVH20S, GYVH200, GYVH19 és GYVH33 ultrahangos párásító készülékek A szűrőbetét tartalma: a vízkeménységet szabályzó kvarchomok golyók valamint antibakteriális hatású kerámiagolyók Az antibakteriális golyók hatóideje: kb. 6 hónap 10 gr antibakteriális kerámiagolyó 2 l víz tisztántartására alkalmas. A szűrőbetét csere szükségességének gyakorisága függ a használat intenzitásától. Kb. 1400 óra használat után a vízszűrőbetétet cserélni kell!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!