Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

"3D" hátmasszírozó készülék

39.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVM39
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Kényeztető masszázs akár az irodában vagy az otthonában! Speciális masszázstechnika: síkból kiemelkedő görgők a teljes hát felületén! A Vivamax "3D" hátmasszírozó S-track pályán mozgó görgőkkel és kiegészítő hőterápiával lehetővé teszi, hogy otthonában élvezhesse a masszázs lazító, nyugtató hatásait. A 7 görgőpár mozgása követi gerince ívét, így a teljes hát felületét lefedve extra masszázsélményt biztosít. Nagy masszázsfelület: 14 db görgő (7 pár) egyidejű mozgása nyújt extra masszázsélményt. S-track masszázs: 3D masszázs, mely során a görgők mozgása a gerinc ívét követő. A görgők a síkból is kiemelkednek, így még intenzívebb az élmény. Hőterápia: A kellemes meleg fokozza a masszázs jótékony hatását. A hőterápiás funkció igény szerint kapcsolható. Termékjellemzők: Teljes hátat lefedő masszázs A masszázsfejek mozgásának iránya változtatható Intenzív hőterápia: fűthető masszázsgörgők Elegáns, exkluzív kialakítás Könnyen áthelyezhető, praktikus kialakítás Műszaki adatok: Teljesítmény: 30 W Bemeneti feszültség: AC 220-240 V 50Hz Adapter feszültség: DC 12 V 2,5 A Súly: kb. 3,3 kg Méret: 40 x 61 x 12 cm Automata kikapcsolás: 15 perc után Maximális hőmérséklet: 45 Co

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!